•  afbeelding 1
  •  afbeelding 2
  •  afbeelding 3
  •  afbeelding 4
  •  afbeelding 5
  •  afbeelding 6
  •  afbeelding 7


Wijnkaart

A la Carte


Voorgerechten


Zeeuwse geitenkaas van Arne's kaasboerderij / € 15.50
tomaat/basilicum/rucola.

Tonijn / € 17.00
dashi/zalmkaviaar/wasabi/soja/sesam.

Zwezerik en langoustine
/ € 24.75
zeegroenten/zwarte knoflook/saffraan/gerookte aardappel mousseline/kreeftensaus.

Fruit de mer / € 21.50
garnaal/krab/crevet/gamba/mossel/oester.

Rund / € 16.50
carpaccio/tomaat/truffelmayonaise/ basilicumpesto/Old Amsterdam.

Eendenlever en gerookte Entrecote / € 22.75
5 spices/zoete aardappel/venkel/sinaasappel.

Oesters / Dagprijs
gegratineerd of naturel.

Soepen


Dashi bouillon / € 12.00
coquille/zeegroenten/wonton gamba.

Bisque / € 15.75
lichtgebonden/kreeft/room.

Cappuccino van kreeft / € 7.50

Specialiteit van de Chef
Fruits de mer Karel V
Geniet van al het moois wat de zee ons brengt... Variatie van schaal- en schelpdieren
voor 1 persoon (inclusief cappuccino van kreeft) € 50.00
voor 2 personen (inclusief cappuccino van kreeft) € 97.50

Hoofdgerechten


Runder entrecote / € 25.50
ratatouille/tijm/rozemarijn.

Zeeuws lams kotelet en schouder / € 27.50
kikkererwt/paprika/komijn/zwarte knoflook.

Ossenhaas / € 29.50
snijbonen/groene asperges/maïs/gerookte aardappel mousseline/rodewijn jus.

Kabeljauwhaas / € 25.50
kreeft/zeegroente/dashi/zwarte knoflook.

Rode poon en mossel / € 26.50
tomaat/courget/saffraan.

Zeetong / Dagprijs
gebakken met zeegroenten.

Zeegeschenk / € 29.50
zeetong/coquille/langoustine/gamba/kreeftensaus.

Vegetarische / € 23.50
tomaat/aubergine/courget/paprika/maïs/gerookte aardappel.

Nagerechten


Proeverijtje / € 10.75
verschillende kleine desserts.

Dame blanche / € 10.75
op klassieke wijze.

Witte chocolade / € 10.75
passievrucht/framboos.

Zomerfruit / € 10.75
vanille/limoen/scroppino.

Kaasbordje / € 14.75
een wisselend kaasassortiment.

Bekijk onze Privacyverklaring.