•  afbeelding 1
  •  afbeelding 2
  •  afbeelding 3
  •  afbeelding 4
  •  afbeelding 5
  •  afbeelding 6
  •  afbeelding 7


Wijnkaart

A la Carte


Voorgerechten


Zeeuwse geitenkaas van Arne's kaasboerderij / € 15.50
zeeuws vlegel/groene kruiden/zonnebloem-, pompoen pitten.

Gerookte zalm en asperges / € 17.00
quinoa/peterselie/ei.

Coquile / € 17.50
gebakken/ceviche/rabarber/granaatappel.

Fruit de mer / € 21.50
garnaal/krab/crevet/gamba/oester.

Rund / € 16.50
carpaccio/tomaat/truffelmayonaise/basilicumpesto/Old Amsterdam.

Zwezerik en langoustine / € 24.75
knoflookmouseline/lamsoor/za'atar/kreeftenjus.

Eendenlever/gerookte paling / € 21.50
rabarber/zwarte bes/ui.

Oesters / Dagprijs
gegratineerd of naturel.


Soepen


Aspergesoep / € 9.00
ham/ei/peterselie.

Bisque / € 15.00
lichtgebonden/kreeft/room.

Cappuccino van kreeft / € 7.50


Specialiteit van de Chef

Fruits de mer Karel V
Geniet van al het moois wat de zee ons brengt... Variatie van schaal- en schelpdieren
voor 1 persoon € 46,00
voor 2 personen € 87.50


Hoofdgerechten


Hollandse asperges / € 23.50
beenham/jonge aardappel/peterselie/ei.

Diamanthaas / € 25.50
bospeen/ui/kummel/shiso.

Zeeuwslamsbiefstuk / € 28.00
za'atar/granaatappel/lamsoor/lamsjus.

Kalfs tournedos / € 28.50
knoflookmouseline/daslook/voorjaarsgroenten/peper.

Scholfilet / € 25.50
in het groen/gerookte paling/lamsoor.

Tarbotfilet / € 29.50
bospeen/voorjaarsgroenten/vadouvan.

Zeetong / Dagprijs
gebakken met zeegroenten.

Zeegeschenk / € 29.50
zeetong/coquille/langoustine/kreeftensaus.


Nagerechten


Proeverijtje / € 10.75
verschillende kleine desserts.

Dame blanche / € 10.75
op klassieke wijze.

Hollandse aardbei / € 10.75
basilicum/olijfolie/vlierbessenbloesem.

Rabarber/zwartebes / € 10.75
griekse yoghurt/limoen/merenque.

Kaasbordje / € 14.75
een wisselend kaasassortiment.

Bekijk onze Privacyverklaring.