•  afbeelding 1
  •  afbeelding 2
  •  afbeelding 3
  •  afbeelding 4
  •  afbeelding 5
  •  afbeelding 7
  •  afbeelding 6


Wijnkaart

A la Carte


Voorgerechten


Zeeuwse oude brokkel kaas / € 16.75
daslook/rabarber/biet.

Gerookte zalm asperges / € 18.50
aardappel/peterselie/ei.

Dorade tartaar / € 19.50
avocado/tomaat/basilicum/radijs.

Rundercarpaccio / € 16.75
tomaat/basilicum/truffelmayonaise/Old Amsterdam.

Fruits de mer / € 21.00
garnaal/krab/crevet/gamba/oester.

Eendenlever en langoustine / € 24.75
ossenstaart/knolselderij/zilverui.

Oesters / Dagprijs
naturel of gegratineerd.

Soepen


Aspergesoep / € 9.75
ham/ei/peterselie.

Bisque / € 15.75
lichtgebonden/kreeft/room.

Cappuccino van kreeft / € 7.50

Specialiteit van de Chef


Fruits de mer Karel V
Geniet van al het moois wat de zee ons brengt... Variatie van schaal- en schelpdieren

voor 1 persoon (inclusief cappuccino van kreeft) € 50.00
voor 2 personen (inclusief cappuccino van kreeft) € 97.50

Hoofdgerechten


Hollandse asperge (met beenham of gerookte zalm) / € 24.50
lamsoor/krieltjes/ei.

Zeeuws lamsvlees / € 28.50
lamskotelet gegrild/procureur op lage temperatuur gegaard/daslook/asperges/lamsoor./aardappel.

Kalfs tournedos / € 29.50
asperge/doperwt/bonenkruid hollandaise.

Diamanthaas / € 26.50
voorjaarsgroenten/zwarte knoflook/gerookte krieltjes.

Rode mul en gamba / € 26.50
lamsoor/tomaat/vadouvan/zuurdesem.

Zee geschenk / € 29.50
zeetong/coquille/langoustine/wilde gamba/kreeftensaus met zeegroenten.

Zeetong / Dagprijs
gebakken met zeegroenten.

Vegetarisch / € 23.50
asperges/voorjaarsgroenten/ei/krieltjes.

Nagerechten


Proeverijtje / € 10.80
verschillende kleine desserts.

Dame blanche 2.0 / € 10.80
brownie/Mouse/ganache/parfait.

Rabarber en Hollandse aardbei / € 10.80
Italiaans schuim/basilicum.

Dame blanche / € 10.80
op klassieke wijze.

Kaasbordje / € 14.80
wisselend kaasassortiment.


Bekijk onze Privacyverklaring.