Welkom bij Restaurant Karel V in Goes
vergaderen bij Karel V
vergaderen bij Karel V

Sfeervol vergaderen bij Karel V in Goes


Restaurant Karel Vijf is een unieke locatie voor vergaderingen, presentaties en trainingen tot maximaal 30 personen. Een beamer en flipover zijn aanwezig.
Ons oude en schitterend gerestaureerde pand direct aan de haven in het hartje van Goes is een prima plek om een vergadering te houden in een 17e- eeuwse sfeer, gecombineerd met alle comfort en faciliteiten van de moderne tijd.

De vergaderruimte bevindt zich op de 1e verdieping van het pand, met een natuurlijke lichtinval dankzij de prachtige grote ramen, die tevens uitzicht bieden op de oude stadshaven. Het is een inspirerende omgeving, waar u tijdens vergaderingen aangenaam verrast zult worden door de authentieke details.

Wij kunnen een vergaderarrangement voor u samenstellen wat volledig aan uw wensen voldoet. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Heeft u na een lange vergadering trek gekregen dan kunt u er voor kiezen om ook een hapje te eten in een van onze gezellige en rustieke ruimtes.
Wij serveren een speciaal 3 gangen keuzemenu voor € 47,50 per persoon. Dit is inclusief 2 glazen huiswijn, een heerlijk glas dessertwijn en een kopje koffie na. Uiteraard kunt u dit ook uitbreiden met meerdere gangen, of een menu op maat laten samenstellen.

Reserveer tijdig deze unieke en inspirerende vergaderlocatie en vraag ook naar onze complete vergader arrangementen.

Bekijk onze Privacyverklaring.